Spørsmål om sang og sangstemme

Kan alle synge?

Ja, teknikken kan læres av alle! Alle som ønsker det kan gjøre seg kjent med, utforske og lære seg å bruke stemmen sin. Med rett teknikk har du mange muligheter!

 

Kan jeg bli en bedre sanger?

God, ny eller bedre sangteknikk kan læres av alle. Målet er god stemmehelse i kombinasjon med frihet til å bruke stemmen på den måten du selv vil. Det finnes teknikker for all slags stemmebruk. Tonje underviser både i det grunnleggende og i mer avansert stemmebruk.

 

Kan jeg lære å bruke stemmen på nye måter?

Vi er ofte preget av vaner og tillegger oss vaner også innen stemmebruk, derfor er stemmen ofte styrt av det vi alltid har gjort. Vi preges også av kulturen vi er en del av, oppveksten og generelle idealer vi er kjent med. Alle vaner kan endres, og du kan lære å bruke stemmen på nye måter hvis du ønsker det.

Ved å kjenne nyansene i stemmen din, kan du oppnå frihet til å velge dynamikk, klang og uttrykk.

Øvelse gjør mester!

 

Tilbakemeldinger på sangundervisningen

Jeg hadde aldri gått til en eneste sangtime før jeg begynte hos Tonje. Fra dag én gav hun meg selvtillit og troen på at også jeg kan lære å synge. Tonje er veldig tålmodig og pedagogisk, og forklarer på en ekstremt lettfattelig og konkret måte hva man må gjøre for å bli bedre. Teknikken hun underviser i, Complete Vocal Technique, er enkel å sette seg inn i og logisk. For meg som nybegynner har Tonje definitivt vært den rette å lære hos.

- Eirik Eide 17. juni 2015

 

Tonje är en fantastisk bra sångpedagog! Jag är alltid väldigt nervös i början av varje lektion men hon får mig att slappna av och ha kul genom att bjuda på sig själv. Hon anpassar hela lektionen efter mina val och det jag känner mig bekväm med, samtidigt som hon pushar på det jag vill lära mig, men inte riktigt vågar på egen hand. Efter att jag varit hos Tonje så känner jag att jag klarar allt, jag är så positiv och kan inte sluta le. Jag skulle inte byta ut Tonje mot något i världen och rekommenderar alla som vill sjunga att gå till henne! 

- Jessica Ladeborn, 28 Januari 2015

Kan melde at vi var i studio i helgen, og at jeg sang bedre enn noensinne:-) Veldig takknemmelig for hjelp fra deg!

- Svein Hermansen, 14. Januar 2015