Complete Vocal Technique - Komplett sangteknikk

Complete Vocal Technique - CVT - er en anerkjent metode som omfatter alle musikalske sjangere, og kan tilpasses alle nivåer fra grunnleggende til avansert - derav navnet "Komplett sangteknikk".

CVT gir gode verktøy både for deg som er interesserte i sang og stemmebruk på et grunnleggende nivå, og deg som ønsker å utvikle deg som sanger på avansert nivå. Teknikken er basert på forskning, utviklet i samarbeid med leger, og holder fokus på sunn sangteknikk.


Autorisert CVT-sangpedagog Tonje Stenberg har også stort fokus på sangerens personlige stil, kunstneriske uttrykk, ønsker og målsetninger.

Er du interessert i allsidig stemmebruk, kan det være spennende å jobbe med nyansene i egen stemme, utforming av sound, klangfarge, eventuelt trene opp et større stemmeomfang, og bruk av effekter som distortion, grunt og growl. Det er selvsagt alltid fokus på å bruke stemmen på en sunn og god måte som, ikke sliter på stemmen.


Sangteknikk som ikke sliter på stemmen

God stemmehelse er målet, og derfor er sangteknikken er bygget på anatomi og fysiologi og utviklet i samarbeid med leger. Sangteknikken brukes på tvers av alle sjangre og gir effektiv hjelp til alt fra klassiske sangere, korsangere, vokalister innen rock, soul, vise, R&B, gospel og pop. 

Teknikken passer godt også for skuespillere, lærere, foredragsholdere, og andre som bruker stemmen mye i hverdagen og er avhengig av god, sunn stemmebruk.

Du kan finne ut mer om CVT og sangundervisningen på en individuell sangtime med Tonje, et sangkurs eller en workshop som passer for deg.

Bruk kontaktskjemaet, eller bestill sangtime på mail til sangpedagogene@gmail.com. Du kan også ringe eller sende en melding til tlf. 923 07 831.