TRINN 2 – Sangkurs i 4 deler, oppstart mandag 12. november 2018

For deg som har deltatt på nivå 1 eller lignende (jevnlig sangundervisning over en lengre periode). Ta teknikken fra grunnleggende til mer avansert. Vi jobber spesifikt med stemmekontroll særlig i den høyere delen av stemmen, slik at du kan lære å nå alle de høye notene du drømmer om – på en sunn og god måte. Vi jobber med teknikker for personlig uttrykk, og ser på en introduksjon til stemmeeffekter. Kursene gir deg en kombinasjon av felles gjennomgang av kveldens tema og individuell, personlig tilpasset undervisning (i gruppen). Du velger selv repertoar, og kan gå i dybden på dine favorittsanger.


Praktisk informasjon

Kursene holdes på Øvingshotellet ved Schous plass, Grünerløkka.

Datoer høst 2018: Torsdager kl. 18.00-21.00 med kursdatoer 12.11., 19.11, 26.11 og 03.12.  KONSERT: Torsdag 13. desember (separat påmelding)

Pris: 4 kurskvelder á kr. 745 (2,5-3 timer pr. gang), totalt kr. 2.980

Fortsettes gjerne med SANGKURS - VIDEREGÅENDE KURSFORLØP.


Du kan bestille din plass på mail til sangtimer.no@gmail.com eller send melding eller ringe på tlf. 923 07 831. Det er bindende påmelding på sangkursene.

Fornøyd-garanti: Hvis du ikke er fornøyd etter 1. kurskveld, kan du si fra samme dag, og få tilbakebetalt sum for resterende 3 kurskvelder.

Har du spørsmål om kursinnhold, de forskjellige nivåene, eller noe annet? Jeg blir glad for å høre fra deg! Send mail, melding eller ring, og jeg vil svare så snart jeg kan.


Alle sangkurs holdes av sangpedagog Tonje Stenberg, autorisert sanger og sangpedagog fra Complete Vocal Institute i København. Tonje har bred erfaring innen sang og sangundervisning, underviser til daglig ved Øvingshotellet i Oslo og er selv aktiv sanger, blant annet i Oslo-bandet Laserstråle.

Dersom du lurer på noe, ta kontakt med Tonje på: Tlf. 923 07 831, eller mail sangtimer.no@gmail.com