VIDEREGÅENDE SANGKURS - HØST 2019

Kontinuerlig påfyll. Sangkurs for deg som har deltatt på TRINN 2 eller har hatt tilsvarende en-til-en-undervisning. I høstsemesetret 2019 går kurset annen hver torsdag.

Ta teknikken og fremføringene til nye høyder, og hold teknikken varm med jevnlige møter året gjennom.

Vi fortsetter sangteknikkreisen sammen, frisker opp sunn teknikk for stemmefrihet, kontroll og stemmeomfang i varierte nyanser og volum i stemmen.

Jobb med ditt personlige uttrykk gjennom dypere dykk i avansert sangteknikk, øvelser i stemmeeffekter, improvisasjon og formidling. Jobb med dine favorittsanger, med fokus på å gjøre sangen til ”din egen”, med fokus på live-fremføring, auditiontrening og konsert.

Kombineres gjerne med individuelle sangtimer.


Praktisk informasjon:

Kursene holdes på Øvingshotellet ved Schous plass, Grünerløkka.

Datoer: Annen hver torsdag kl. 18.00- ca. 20.30 på følgende datoer:

15.08.19 - 29.08.19 - 12.10.19 - 26.09.19

KONSERT: 5. desember 2019 (separat påmelding)

Pris: 6 kurskvelder á kr. 775 (ca. 2,5 timer pr. gang), totalt kr. 3.100.

Du kan bestille din plass på mail til post@sangtimer.no.com eller send melding eller ringe på tlf. 923 07 831. Det er bindende påmelding på sangkursene. Fornøyd-garanti: Hvis du ikke er fornøyd etter 1. kurskveld, kan du si fra samme dag, og få tilbakebetalt sum for resterende kurskvelder.

Har du spørsmål om kursinnhold, de forskjellige nivåene, eller noe annet? Jeg blir glad for å høre fra deg! Send mail, melding eller ring, og jeg vil svare så snart jeg kan.


Alle sangkurs holdes av sangpedagog Tonje Stenberg, autorisert sanger og sangpedagog fra Complete Vocal Institute i København. Tonje har bred erfaring innen sang og sangundervisning, underviser til daglig ved Øvingshotellet i Oslo og er selv aktiv sanger, blant annet i Oslo-bandet Laserstråle.

Dersom du lurer på noe, ta kontakt med Tonje på: Tlf. 923 07 831, eller mail sangtimer.no@gmail.com