SANGKURS I OSLO 2018

Sangkursene holdes på 3 ulike trinn, og du er garantert å finne et kurs som passer ditt utgangspunkt:

TRINN 1 - Sangkurs i 4 deler: For ferske og lett øvede sangere, samt de som ønsker en oversikt over CVT.

TRINN 2 - Sangkurs i 4 deler: For deg som allerede har tatt en del sangundervisning, kjenner til CVT, og/ eller har deltatt på sangkurs Trinn 1.

TRINN Videregående kursforløp: Oppfølgingskurs for de som har deltatt på Nivå 2 (3) eller lignende.


Hvert sangkurs er satt sammen for at du skal kunne utvikle deg som sanger på best mulig måte. Du vil lære spesifikke metoder som gjør deg i stand til å trene opp din sangteknikk, jobbe med ditt personlig uttrykk og bli bedre kjent med mulighetene i din stemme.

Sangkursene er basert på Complete Vocal Technique. CVT er en anerkjent metode som passer alle musikalske sjangere, og lett kan tilpasses alle nivåer fra grunnleggende til avansert. Teknikken er basert på forskning, utviklet i samarbeid med leger, og holder fokus på sunn sangteknikk, samt sangerens personlige stil, kunstneriske uttrykk, ønsker og målsetninger.


"Jeg hadde jo jobbet med deg før, og du sa at man fikk mye bedre forståelse av å jobbe i gruppe, at det var lettere å lære ved å se på andre som jobber med de samme teknikkene, og kurset overgikk forventningene! Jeg forstod mye bedre hva vi har gått gjennom. Føler jeg har lært masse!" – Rosanna 15.10.15

Hva er "Sangkurs i 4 deler"?

Ett sangkurs (Trinn 1, 2 eller Videregående) består av 4 (eller flere, på Videregående) kurskvelder, som går over over 4-8 uker.

Du lærer sangteknikk basert på det aller siste innen stemmeforskning, tilpasset ditt utgangspunkt, dine ønsker og mål. Et sangkurs er for mange en god mulighet til å konfrontere eventuell frykt for å synge for et ”publikum”.

Undersøkelser ved Complete Vocal Institute i København viser at gruppeundervisning gir økt utbytte sammenlignet med individuell sangundervisning. Et kursforløp over 4 kvelder er en god mulighet til å delta i et hyggelig læringsmiljø der du i tillegg til kursinnholdet kan høste støtte, og ekstra utbytte fra dine meddeltakere.

Sangkursene kan med fordel kombineres med individuelle timer, eller erstatte individuelle timer i ukene du deltar på kurs.


«Takk for nok et inspirerende og givende kurs. Du har bidratt til å løfte sanggleden til et nytt nivå.» – Christine Rygg, 09.02.17

Bilder fra konsert med sangere som deltok på sangkurs i 2017.


Sangkurs - praktisk informasjon:

Kursene holdes på Øvingshotellet ved Schous plass, Grünerløkka.

Du kan bestille din plass på mail til sangtimer.no@gmail.com eller send melding eller ringe på tlf. 923 07 831. Det er bindende påmelding på sangkursene. Fornøyd-garanti: Hvis du ikke er fornøyd etter 1. kurskveld, kan du si fra samme dag, og få tilbakebetalt sum for resterende 3 kurskvelder.

Alle sangkurs holdes av sangpedagog Tonje Stenberg, autorisert sanger og sangpedagog fra Complete Vocal Institute i København. Tonje har bred erfaring innen sang og sangundervisning, underviser til daglig ved Øvingshotellet i Oslo og er selv aktiv sanger, blant annet i Oslo-bandet Laserstråle.

Dersom du lurer på noe, ta kontakt med Tonje på: Tlf. 923 07 831, eller mail sangtimer.no@gmail.com

Har du spørsmål om kursinnhold, de forskjellige nivåene, eller noe annet? Jeg blir glad for å høre fra deg! Send mail, melding eller ring, og jeg vil svare så snart jeg kan.

Det arrangeres dessverre foreløpig ikke sangkurs for barn. Kurs kan settes opp på forespørsel!

Priser

Sangkurs i 4 deler
TRINN 1 & 2
Kr. 745 pr gang - Totalt 2.900

Videregående sangkurs,  5 ganger høst 2018
Kr. 745 pr. gang - Totalt 3.725


Noen fordeler ved å delta på et sangkurs

·       En god mulighet til å øve deg på å konfrontere nerver og sceneskrekk, og øve på å synge foran et ”publikum”

·       Et kursopplegg som er lagt opp for å maksimere ditt læringsutbytte

·       Sterkt fokus på opplæring i å bruke stemmen på en sunn måte

·       Mulighet til å utforske din egen stemmes potensial, sammen med andre som utforsker de samme teknikkene i sin stemme – denne kombinasjonen er ofte veldig lærerik

·       En sosial og hyggelig måte å lære på, i et varmt læringsmiljø

·       Inspirasjon og tips til smart øving, som kan gjøre deg mer selvstendig i egen øving

·       Konkrete sangtekniske verktøy, som gjør deg mer allsidig som sanger

·       Du får personlig tilpassede øvelser for å mestre dine spesifikke sangutfordringer

·       Masse gode ideer og inspirasjon fra andre deltakere

·       Undervisning i sang og stemmeteknikk, basert på det siste innen stemmeforskning

·       Tilbakemeldinger fra kursleder og meddeltakere

·       Opplæring i metoder for formidling og fremføring – for å understreke ditt særpreg og ditt personlige, kunstneriske uttrykk

·       Undersøkelser ved Complete Vocal Institute i København viser at gruppeundervisning gir et større læringsutbytte enn en til en-undervisning

·       Mulighet til å melde deg på semesterkonsert, der du kan invitere med deg eget publikum og få god livetrening


Et sangkurs kan gi stor inspirasjon til videre øving og utvikling. Lær fra dine medsangere, få oppbacking og ideer fra likesinnede, og jevnlig trening i å fremføre (jobbe med sangteknikk) med et lite publikum. Kursinnholdet er skapt for å styrke det grunnlaget du allerde har, og hjelpe deg til videre utvikling. Et sangkurs kan være et fint supplement til individuell sangundervisning (sangtimer). 


”Tusen takk for superinspirerende og hyggelig kurs. Du skaper stor trygghet som får oss til å tørre mer. Veldig god pedaog.” – Mathilde Dale Hartviksen, 24.11.16

Sangkurs for nybegynnere, lett øvede sangere og erfarne sangere:

TRINN 1 – Sangkurs i 4 deler, oppstart mandag 8. oktober 2018

Jobb med grunnlaget for din sangteknikk. Få en god innføring eller oppfriskning i grunnleggende sangteknikk. Kurset gir en oversikt over Complete Vocal Technique,og du får en mengde verktøy, tips og teknikker som tillater deg å trene opp stemmen på en sunn og god måte. De 4 kurskveldene består av felles gjennomgang av dagens tema, samt individuell, personlig tilpasset undervisning (i gruppen).

Datoer høst 2018: Mandager kl. 18.30-21.00 med datoer 08.10, 15.10, 22.10 og 29.10.

Les mer: TRINN 1 – Sangkurs i 4 deler

 

TRINN 2 – Sangkurs i 4 deler, oppstart mandag 12. november 2018

Ta teknikken fra grunnleggende til mer avansert. Vi jobber spesifikt med stemmekontroll særlig i den høyere delen av stemmen, slik at du kan lære å nå alle de høye notene du drømmer om – på en sunn og god måte. Vi jobber med teknikker for personlig uttrykk, og ser på en introduksjon til stemmeeffekter. Du velger selv repertoar, og kan gå i dybden på dine favorittsanger.

Datoer høst 2018: Torsdager kl. 18.00-21.00 med kursdatoer 12.11., 19.11, 26.11 og 03.12. 

Les mer: TRINN 2 – Sangkurs i 4 deler

 

"Du är fantasisk duktig på att hålla i kurser. Väldigt positiv och motiverande! Du gör mig mindre rädd för att uppträda." - Jessica Ladeborn, 25.02.16

Tilbakemelding fra tidligere sangkursdeltakere:

”Jeg hadde jo jobbet med deg før, og du sa at man fikk mye bedre forståelse av å jobbe i gruppe, at det var lettere å lære ved å se på andre som jobber med de samme teknikkene, og kurset overgikk forventningene! Jeg forstod mye bedre hva vi har gått gjennom. Føler jeg har lært masse!” 
”Visste ikke at man kunne få så mye ut av bare 4 kurskvelder.”
”Jeg vil fortsette på et videregående kurs. Utrolig grundig og proff veiledning. VÆRT VELDIG spennende :)”
”Veldig god fordeling mellom teori, praksis, felles øvelser og individuell undervisningstid. Skapte god forståelse av teori med praktiske eksempler”
”Du er superflink og jeg anbefaler deg til alle som synger! Beste sanglæreren jeg har vært borti!!! Takk for alt du har hjulpet meg med!”

Les flere tilbakemedinger på sangkurs og sangundervisning her.