Tonje Stenberg er sanger, låtskriver og sanglærer, født og oppvokst i Oslo. Hun er utdannet ved Complete Vocal Institute i København og har studert musikk ved Høyskolen i Hedmark. Complete Vocal Institute i København er et av Europas største sanginstitutt for profesjonelle og semiprofesjonelle sangere.

Tonje setter fokus på hver sangers personlige integritet og ønsker at undervisningen skal bidra til at du som sanger skal finne ditt eget uttrykk.

Ved hjelp av konkrete sangtekniske verktøy basert på kroppens anatomiske og fysiologiske forutsetninger kan Tonje bistå deg i arbeidet med å gi sangstemmen din det løftet du ønsker. Slik kan du føle deg trygg på at du bruker stemmen på en riktig måte og være fri til å skape det uttrykket du ønsker deg.

Undervisningen dekker alle aspekter av menneskestemmen, er åpen for mange ulike sjangere, frir seg fra bestemte klangidealer, og gir stort rom for sangerens egne ønsker om klang og uttrykk.

Å jobbe med stemmen er for de fleste musikk- og sanginteresserte en god opplevelse. Målet er å gjøre deg kjent, sikker, fornøyd og selvstendig i ditt arbeid med stemmen, uansett nivå. Tonje jobber for å gjøre dette til en positiv og berikende opplevelse.


Autorisert CVT-sangpedagog.jpg

Glad ny-autorisert sangpedagog i Complete Vocal Technique (2014).

 

LASERSTRÅLE spiller en lun blanding av indiepop og elektronika, med klare gitarer, kvinnevokal og blåserkomp. Musikken beveger seg fra det stille mørke og over i det store og tunge, med vokalen svevende over.

Tonje-Stenberg.jpg

 

Laserstråle utgav i februar 2017 EPen Kaptein.

Spotify: http://spoti.fi/1p28449
Tidal/Wimp: http://bit.ly/1QeiYy1
iTunes: http://apple.co/1La8LSE

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Iu6KYWrss94